Goodyear ULTRA GRIP 235/55 R17 103V XL

Anvelope de iarna destinate vehiculelor cu tractiune integrala, ce ofera performante exceptionale off-road si pe zapada, insa si pe sosele acoperite cu gheata si zapada. ULTRAGRIP sunt cauciucuri de iarna care ofera, in general, o aderenta excelenta in conditii de iarna, iar, datorita arhitecturii benzii de rulare in forma literei V, si a canelurilor adanci, sunt minimalizate riscurile de acvaplanare la rularea cu aceste anvelope. Astfel, profilul ULTRAGRIP reprezinta unul dintre profi ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Goodyear ULTRA GRIP 235/55 R17 103V XL

Anvelope de iarna destinate vehiculelor cu tractiune integrala, ce ofera performante exceptionale off-road si pe zapada, insa si pe sosele acoperite cu gheata si zapada. ULTRAGRIP sunt cauciucuri de iarna care ofera, in general, o aderenta excelenta in conditii de iarna, iar, datorita arhitecturii benzii de rulare in forma literei V, si a canelurilor adanci, sunt minimalizate riscurile de acvaplanare la rularea cu aceste anvelope. Astfel, profilul ULTRAGRIP reprezinta unul dintre profilurile cele mai complete, iar calitatea este asigurata de unul dintre cei mai mari producatori la nivel mondial. Anvelope de iarna inscriptionate cu marcajul `M+S` in conformitate cu Directiva 92/23/CE a Consiliului din data de 31 martie 1992 privind pneurile (anvelopele) autovehiculelor si ale remorcilor acestora.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Goodyear ULTRA GRIP 235/55 R17 103V XL de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Goodyear ULTRA GRIP 235/55 R17 103V XL sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.