Stihl Utilaj manual de curatat KG 550

Utilaj manual de curatat STIHL KG 550 Utilaj rezistent de măturat pentru suprafeÅ£e de până la 300m2. STIHL Multi-Clean cu două perii plate. Stabil, cu recipient de capacitate 25l, conceput pentru depozitare cu economie de spaÅ£iu. Utilajul STIHL KG 550 mătură repede ÅŸi bine toate suprafeÅ£ele de beton, asfalt, sau pavaj. Reglajul pe înălÅ£ime permite un rezultat optim la curăţare ÅŸi în colÅ£uri, margini ÅŸi canturi. ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Stihl Utilaj manual de curatat KG 550

Utilaj manual de curatat STIHL KG 550

Utilaj rezistent de măturat pentru suprafeÅ£e de până la 300m2. STIHL Multi-Clean cu două perii plate. Stabil, cu recipient de capacitate 25l, conceput pentru depozitare cu economie de spaÅ£iu. Utilajul STIHL KG 550 mătură repede ÅŸi bine toate suprafeÅ£ele de beton, asfalt, sau pavaj. Reglajul pe înălÅ£ime permite un rezultat optim la curăţare ÅŸi în colÅ£uri, margini ÅŸi canturi.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Stihl Utilaj manual de curatat KG 550 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Stihl Utilaj manual de curatat KG 550 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.