Steaua Divina Supersenzual 100ml

SUPERSENZUAL 100ml STEAUA DIVINA Adjuvant in disfunctii sexuale feminine (frigiditate, vaginism, dureri la contact sexual, lubrifiere vaginala deficitara). Descriere: Ulei de masaj pentru stimularea placerii intime feminine, din gama de produse naturiste, tratamente naturiste si remedii naturale Steaua Divina. Compozitie: Ginseng (Panax ginseng), Dafin (Laurus nobilis), Ghimbir (Zingiber officinalis), Nucsoara (Myristica fragrans ), Cuisoare (Eugenia caryophyllata), ulei esential nat ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Steaua Divina Supersenzual 100ml

SUPERSENZUAL 100ml STEAUA DIVINA

Adjuvant in disfunctii sexuale feminine (frigiditate, vaginism, dureri la contact sexual, lubrifiere vaginala deficitara).
DescriereUlei de masaj pentru stimularea placerii intime feminine, din gama de produse naturiste, tratamente naturiste si remedii naturale Steaua Divina.
CompozitieGinseng (Panax ginseng), Dafin (Laurus nobilis), Ghimbir (Zingiber officinalis), Nucsoara (Myristica fragrans ), Cuisoare (Eugenia caryophyllata), ulei esential natural de pin, ulei esential natural de lamaie, ulei de floarea soarelui, ulei de masline.
IndicatiiPrincipiile active ale plantelor medicinale din compozitia uleiului, au excelente virtuti afrodiziace feminine (care se manifesta prin turgescenta clitorisului si cresterea sensibilitatii la placere a receptorilor tactili vaginali). Poate fi folosit si ca un lubrifiant natural. Se recomanda ca adjuvant in disfunctii sexuale feminine (frigiditate, vaginism, dureri la contact sexual, lubrifiere vaginala deficitara).
Se utilizează înaintea actului amoros. Se aplică la nivel vaginal și clitoridian și se masează ușor. Pentru o mărire a senzualității clitoridiene se utilizează de 2x/zi minim 30 de zile.
ContraindicatiiInfecții acute și ulcerații genitale, alergie la oricare dintre componentele produsului. Nu se aplică pe plăgi deschise.
AdministrareSe utilizeaza inaintea actului amoros. Se aplica la nivel vaginal (in special pe zona clitorisului) si se maseaza usor. Pentru o marire a senzualitatii clitoridiene se utilizeaza de 2 ori/zi, minim 30 zile.
Informatiile despre produs nu suplinesc sfatul medicului.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Steaua Divina Supersenzual 100ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Steaua Divina Supersenzual 100ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.