SouthPeak Games Stronghold 3 Gold Edition PC

Stronghold 3: Gold Edition dispune de toate trucurile si continut suplimentar adaugat la Stronghold 3 de la lansare. Aceasta include 3 campanii de baza (inclusiv noua campanie Blackstaff), 4 moduri multiplayer (inclusiv noul modul de incoronare) un serviciu gratuit de constructii modul sandbox si 12 asedii istorice. Stronghold 3 Gold Edition este follow-up la Stronghold-ul 2 lansat in 2005 (si un upgrade la  Stronghold 3 lansat in 2011) si se desfasoara la 10 ani  de la acel epi ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


SouthPeak Games Stronghold 3 Gold Edition PC

Stronghold 3: Gold Edition dispune de toate trucurile si continut suplimentar adaugat la Stronghold 3 de la lansare. Aceasta include 3 campanii de baza (inclusiv noua campanie Blackstaff), 4 moduri multiplayer (inclusiv noul modul de incoronare) un serviciu gratuit de constructii modul sandbox si 12 asedii istorice.

Stronghold 3 Gold Edition este follow-up la Stronghold-ul 2 lansat in 2005 (si un upgrade la  Stronghold 3 lansat in 2011) si se desfasoara la 10 ani  de la acel episod. Continua poveste lui Boy si a dusmanul sau arch The Wolf. Wolf a produs panica in natiune prin raidurile din orase si sate iar  Boy trebuie sa isi mobilizeze grupul de aliati pentru a-l distruge pe Wolf si planurile lui rele.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul SouthPeak Games Stronghold 3 Gold Edition PC de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru SouthPeak Games Stronghold 3 Gold Edition PC sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.