Solaris Plant Turmeric macinat 70g

4,90 lei (1 magazin)
Caracteristici: Turmericul sau curcuma (curcuma longa) are un miros asemanator cu cel al ghimbirului, insa aroma sa este mai puternica si mai picanta. Este cel mai important ingredient din amestecul de curry.Actiune: Curcumina (substanta activa din turmeric) are o puternica actiune antioxidanta.Utilizare: Turmericul se foloseste in general pentru mancaruri din orez, paste, supe si sosuri. In Asia este un excelent condiment utilizat pentru preparatele din carne slaba.Turmericul poate fi ...

Descriere


Solaris Plant Turmeric macinat 70g

Caracteristici: Turmericul sau curcuma (curcuma longa) are un miros asemanator cu cel al ghimbirului, insa aroma sa este mai puternica si mai picanta. Este cel mai important ingredient din amestecul de curry.Actiune: Curcumina (substanta activa din turmeric) are o puternica actiune antioxidanta.Utilizare: Turmericul se foloseste in general pentru mancaruri din orez, paste, supe si sosuri. In Asia este un excelent condiment utilizat pentru preparatele din carne slaba.Turmericul poate fi folosit ca inlocuitor mai ieftin al sofranului (cel mai scump condiment).

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Solaris Plant Turmeric macinat 70g de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Solaris Plant Turmeric macinat 70g sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.