Siemens MQ5B250N Alb

Blender Siemens MQ5B250N Alb Blenderul emite zgomote si vibrații putine. Design slim și elegant. Fiind un model ergonomic, utilizarea lui este foarte ușoară. Produsul se spală foarte ușor și nu stropește. Piciorul detașabil este fabricat din oțel inoxidabil, asigurând o folosire îndelungată. Toate componentele, cu excepția cutiei de viteze, sunt ideale pentru spălarea în mașina de spălat vase. Vine însoțit de un vas gradat din material plastic transparent. ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Siemens MQ5B250N Alb

Blender Siemens MQ5B250N Alb

Blenderul emite zgomote si vibrații putine. Design slim și elegant. Fiind un model ergonomic, utilizarea lui este foarte ușoară. Produsul se spală foarte ușor și nu stropește. Piciorul detașabil este fabricat din oțel inoxidabil, asigurând o folosire îndelungată. Toate componentele, cu excepția cutiei de viteze, sunt ideale pentru spălarea în mașina de spălat vase. Vine însoțit de un vas gradat din material plastic transparent.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Siemens MQ5B250N Alb de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Siemens MQ5B250N Alb sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.