Secom Glucomannan 600mg 100 capsule Solaray

128,00 lei (1 magazin)
-Glucomannanul este o fibra alimentara solubila obtinuta din radacina de Amorphophallus konjac.-Glucomannanul ajunge nedescompus la nivelul colonului, deoarece enzimele digestive nu actioneaza asupra lui.-Glucomannanul este solubil in apa, are cea mai mare capacitate higroscopica dintre fibrele solubile; la pH acid, formeaza o masa mucilaginoasa, cu greutate moleculara mare.-Glucomanannul nu este degradat de catre enzimele digestive si nu este absorbit in organism sub forma de glucoza ...

Descriere


Secom Glucomannan 600mg 100 capsule Solaray

-Glucomannanul este o fibra alimentara solubila obtinuta din radacina de Amorphophallus konjac.-Glucomannanul ajunge nedescompus la nivelul colonului, deoarece enzimele digestive nu actioneaza asupra lui.-Glucomannanul este solubil in apa, are cea mai mare capacitate higroscopica dintre fibrele solubile; la pH acid, formeaza o masa mucilaginoasa, cu greutate moleculara mare.-Glucomanannul nu este degradat de catre enzimele digestive si nu este absorbit in organism sub forma de glucoza (nu creste nivelul glicemiei). -mentinerea concentratiilor normale ale colesterolului si al trigliceridelor din sange -scaderea in greutate (in conditiile unei diete hipocalorice) -ajuta la reducerea consumului de alimente prin inducerea starii de satietate -mentinerea normala a tranzitului digestiv: -ajuta la lubrefierea, inmuierea si cresterea in volum a bolului fecal -ajuta la echilibrarea florei intestinale prin efect prebioticAdministrare: Cate 1 capsula de 1-3 ori/zi cu 200ml apa sau conform recomandarii consultantului de specialitate.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Secom Glucomannan 600mg 100 capsule Solaray de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Secom Glucomannan 600mg 100 capsule Solaray sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.