Salvatore Ferragamo F by Ferragamo Pour Homme edt 100ml

de la 128,00 lei (3 magazine)
F by Ferragamo Pour Homme Eau de Toilette 100ml F by Ferragamo Pour Homme este un parfum oriental lemnos pentru barbati lansat in anul 2007. Parfumierul din spatele acestui parfum este Olivier Polge. Note de varf: lavanda si mere Note de mijloc: piper negru Note de baza: labdanum, piele si chihlimbar. Despre Salvatore Ferragamo Parfumurile Salvatore Ferragamo au fost create in colaborare cu parfumieri ca Alberto Morillas, Jean-Pierre Bethouart, Annick Menardo, Francis ...

Descriere


Salvatore Ferragamo F by Ferragamo Pour Homme edt 100ml

F by Ferragamo Pour Homme Eau de Toilette 100ml
F by Ferragamo Pour Homme este un parfum oriental lemnos pentru barbati lansat in anul 2007.

Parfumierul din spatele acestui parfum este Olivier Polge.
Note de varf: lavanda si mere
Note de mijloc: piper negru
Note de baza: labdanum, piele si chihlimbar.

Despre Salvatore Ferragamo
Parfumurile Salvatore Ferragamo au fost create in colaborare cu parfumieri ca Alberto Morillas, Jean-Pierre Bethouart, Annick Menardo, Francis Kurkdjian, Olivier Polge, Jacques Cavallier, Jean-Pierre Mary, Sophie Labbe, Juliette Karagueuzoglou, Pierre Bourdon, Laurent Bruyere, Beatrice Piquet, Louise Turner, Karine Dubreuil, Lucas Sieuzac, Fabrice Pellegrin si Sonia Constant. Primul parfum a fost lansat in anul 1998.

CS-107445
Caracteristici generale
Model parfumF By Ferragamo
Cantitate (ml)100
PentruBarbati
Tip produsApa de toaleta
ColectieF By Ferragamo
Grupa de parfumParfumuri
Categoria olfactilaOriental

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Salvatore Ferragamo F by Ferragamo Pour Homme edt 100ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Salvatore Ferragamo F by Ferragamo Pour Homme edt 100ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.