Royal Canin Pachet Economic Giant Adult 2x15kg

598,49 lei (1 magazin)
PACHET ECONOMIC ROYAL CANIN GIANT ADULT 2x15kg este o hrana uscata super premium completa pentru cainii adulti de talie foarte mare/ gigant (cu o greutate la varsta adulta de peste 45 de kg), cu varsta de peste 18/24 de luni. CARACTERISTICI: sprijina sanatatea oaselor si articulatiilor intens solicitate in cazul cainilor de talie foarte mare. contine un complex exclusiv de antioxidanti care ajuta la neutralizarea radicalilor liberi. ajuta la mentinerea sanatatii cardiace datorita ...

Descriere


Royal Canin Pachet Economic Giant Adult 2x15kg

PACHET ECONOMIC ROYAL CANIN GIANT ADULT 2x15kg este o hrana uscata super premium completa pentru cainii adulti de talie foarte mare/ gigant (cu o greutate la varsta adulta de peste 45 de kg), cu varsta de peste 18/24 de luni. CARACTERISTICI: sprijina sanatatea oaselor si articulatiilor intens solicitate in cazul cainilor de talie foarte mare. contine un complex exclusiv de antioxidanti care ajuta la neutralizarea radicalilor liberi. ajuta la mentinerea sanatatii cardiace datorita continutului adaptat de taurina. ajuta la mentinerea digestibilitatii optime datorita unei formule exclusive care contine proteine de calitate superioara si un aport echilibrat de fibre alimentare.   INGREDIENTE: proteine de carne de pasare deshidratate, faina de porumb, porumb, grasimi animale, gluten de porumb, proteine animale hidrolizate, saruri minerale, izolat de proteine vegetale*, pulpa de sfecla, ulei de peste, fibre vegetale, ulei de soia, drojdii, ulei de borago, hidrolizat de crustacee (sursa de glucozamina), extract de galbenele (sursa de luteina), hidrolizat de cartilaj (sursa de condroitina). ADITIVI (la kilogram): Aditivi nutritionali: Vitamina A: 21700 UI, Vitamina D3: 1000 UI, E1 (Fier): 41 mg, E2 (Iod): 4,1 mg, E4 (Cupru): 8 mg, E5 (Mangan): 53 mg, E6 (Zinc): 159 mg, E8 (Seleniu): 0,09 mg, Taurina: 1,3 g; Conservanti; Antioxidanti. CONSTITUENTI ANALITICI: Proteina: 28%, Continut de grasimi: 20%, Cenusa bruta: 6%, Celuloza bruta: 1.9%. 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Royal Canin Pachet Economic Giant Adult 2x15kg de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Royal Canin Pachet Economic Giant Adult 2x15kg sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.