Rotta Natura Omega 3-6-9 90cps

de la 37,90 lei (2 magazine)
Acizii grasi nesaturati, Omega 3,6 si 9 sunt prezenti in acest produs in cea mai buna forma, amestecul din mai multe surse. Fiecare din cele trei surse este considerata ca fiind valoroasa pentru acizii grasi nesaturati pe care ii contine. Omega 3 are proprietati antiinflamatoare si anticoagulante. Scindeaza molecula de colesterol si asigura suportul mecanismelor ce mentin la un nivel optim balanta trigliceride-lipide. Omega 6 influenteaza calitatea pielii, parului, unghiilor si ...

Descriere


Rotta Natura Omega 3-6-9 90cps

Acizii grasi nesaturati, Omega 3,6 si 9 sunt prezenti in acest produs in cea mai buna forma, amestecul din mai multe surse. Fiecare din cele trei surse este considerata ca fiind valoroasa pentru acizii grasi nesaturati pe care ii contine. Omega 3 are proprietati antiinflamatoare si anticoagulante. Scindeaza molecula de colesterol si asigura suportul mecanismelor ce mentin la un nivel optim balanta trigliceride-lipide. Omega 6 influenteaza calitatea pielii, parului, unghiilor si ajuta la mentinerea balantei hormonale si emotionale. Omega 6 impreuna cu omega 3 influenteaza atat productia hormonilor implicati in procesele inflamatorii cat si toate functiile la nivel celular. Omega 9 regleaza mecanismele implicate n aparitia aterosclerozei, bolilor cardiovasculare, influenteaz sistemul imunitar si mentine sanatatea articulatiilor. Echilibrul bine stabilit ntre Omega 3, Omega 6 si Omega 9 asigura eficienta maxima produsului.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Rotta Natura Omega 3-6-9 90cps de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Rotta Natura Omega 3-6-9 90cps sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.