Q-see Cititor de amprenta digitala F6

Cititor de amprenta digitala independent, de interior, cu comunicatie in retea. Recunoaste pana la 1000 de amprente si 30.000 de tranzactii. Dispune de un port serial si Ethernet RS-485, Port intrare/ iesire Wiegand, Port USB pentru back-up date local, Switch tamper cu contacte de alarma si Display LCD. Deschidere usii se face in mai putin de 1.5 secunde. Are ca functii optionale: ID card sau Mifare card. Pachetul contine: 1 x controler F6 + 1 x Alimentator 12V DC, 1.5A. ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Q-see Cititor de amprenta digitala F6

Cititor de amprenta digitala independent, de interior, cu comunicatie in retea. Recunoaste pana la 1000 de amprente si 30.000 de tranzactii. Dispune de un port serial si Ethernet RS-485, Port intrare/ iesire Wiegand, Port USB pentru back-up date local, Switch tamper cu contacte de alarma si Display LCD. Deschidere usii se face in mai putin de 1.5 secunde. Are ca functii optionale: ID card sau Mifare card. Pachetul contine: 1 x controler F6 + 1 x Alimentator 12V DC, 1.5A.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Q-see Cititor de amprenta digitala F6 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Q-see Cititor de amprenta digitala F6 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.