PIRELLI SCORPION VERDE ALL SEASON 235/55 R19 105-V XL

782,84 lei (1 magazin)
Anvelope all season ecologice destinate crossover-elor si SUV-urilor, concepute pentru soferii care isi doresc un kilometraj ridicat si performante pe off-road mai putin agresiv, fara a compromite confortul si siguranta pe orice tip de suprafete si in orice conditii. Aceste anvelope Pirelli Scorpion Verde All Season au o durata de viata prelungita, care mentine niveluri ridicate de performanta si siguranta, in timp ce materialele ecologice minimizeaza impactul asupra mediului inconjura ...

Descriere


PIRELLI SCORPION VERDE ALL SEASON 235/55 R19 105-V XL

Anvelope all season ecologice destinate crossover-elor si SUV-urilor, concepute pentru soferii care isi doresc un kilometraj ridicat si performante pe off-road mai putin agresiv, fara a compromite confortul si siguranta pe orice tip de suprafete si in orice conditii. Aceste anvelope Pirelli Scorpion Verde All Season au o durata de viata prelungita, care mentine niveluri ridicate de performanta si siguranta, in timp ce materialele ecologice minimizeaza impactul asupra mediului inconjurator, atat in faza de productie, cat si de-a lungul vietii anvelopei. Anvelope all season marcate `M+S`, conform Directivei 92/23/CE a Consiliului din 31 martie 1992, privind pneurile autovehiculelor si ale remorcilor acestora.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul PIRELLI SCORPION VERDE ALL SEASON 235/55 R19 105-V XL de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru PIRELLI SCORPION VERDE ALL SEASON 235/55 R19 105-V XL sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.