Peradon Tac Maverick

Face parte din colectia MacMorran de la firma Peradon care uneste performanta cu frumusetea pentru tacurile profesionale de calitate. Shafturile (varfurile) sunt facute din hard rock Maple (Artar foarte tare) si sunt manual selectate apoi profilate cu precizie si terminate cu o ferula alba de fibra cu varf de 13 mm. Proiectarea de precizie, imbinarea din otel inoxidabil sunt folosite in colectie pentru un simt (feeling) solid si consistent.  Toate tacurile sunt finisate cu implet ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Peradon Tac Maverick

Face parte din colectia MacMorran de la firma Peradon care uneste performanta cu frumusetea pentru tacurile profesionale de calitate. Shafturile (varfurile) sunt facute din hard rock Maple (Artar foarte tare) si sunt manual selectate apoi profilate cu precizie si terminate cu o ferula alba de fibra cu varf de 13 mm. Proiectarea de precizie, imbinarea din otel inoxidabil sunt folosite in colectie pentru un simt (feeling) solid si consistent.  Toate tacurile sunt finisate cu impletitura originala Irish Linen si  luciu MacMorran's .  

Lungimea standard de 147 cm.  
Tac din 2 bucati

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Peradon Tac Maverick de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Peradon Tac Maverick sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.