Pelikan Pix K400 987784

698,99 lei (1 magazin)
Legendar! Frumusete si rafinament! Instrumente de scris din material de inalta calitate, lucrate meticulos, cu o precizie de o sutime de mm, suprafata lucioasa, cu aspect de diamant si clip pelikan placat cu aur. Stiloul cu piston are penita lucrata manual (EF, F, M, B, BB, OM, OB, OBB), gravata fin, din aur de 14K/585, cu decoratiuni de rodiu. Pixul este actionat prin apasare, la fel ca si creionul mecanic cu mina de 0,7mm, radiera si ac pentru curatare. Rollerul are rezerva de mare ...

Descriere


Pelikan Pix K400 987784

Legendar! Frumusete si rafinament! Instrumente de scris din material de inalta calitate, lucrate meticulos, cu o precizie de o sutime de mm, suprafata lucioasa, cu aspect de diamant si clip pelikan placat cu aur. Stiloul cu piston are penita lucrata manual (EF, F, M, B, BB, OM, OB, OBB), gravata fin, din aur de 14K/585, cu decoratiuni de rodiu. Pixul este actionat prin apasare, la fel ca si creionul mecanic cu mina de 0,7mm, radiera si ac pentru curatare. Rollerul are rezerva de mare capacitate 338M, neagra, pentru o scriere usoara si confortabila.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Pelikan Pix K400 987784 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Pelikan Pix K400 987784 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.