Padovan Wood Gnaws Hamster

de la 11,99 lei (2 magazine)
Jucarie WOOD GNAWS HAMSTER pentru hamsteri. Este un produs  pentru dentitie confectionat dintr-un lemn de esenta moale special pentru dentitia rozatoarelor.   Ce rol are WOOD GNAWS HAMSTER? Rozatoarele sunt  animale carora le cresc dintii pe toata durata vietii si daca nu le asiguram articole pentru tocirea lor,cum este produsul special WOOD GNAWS HAMSTER  pot aparea complicatii ca perforarea buzei inferioare, sau chiar imposibilitatea hrani ...

Descriere


Padovan Wood Gnaws Hamster

Jucarie WOOD GNAWS HAMSTER pentru hamsteri.

Este un produs  pentru dentitie confectionat dintr-un lemn de esenta moale special pentru dentitia rozatoarelor.  

Ce rol are WOOD GNAWS HAMSTER?

Rozatoarele sunt  animale carora le cresc dintii pe toata durata vietii si daca nu le asiguram articole pentru tocirea lor,cum este produsul special WOOD GNAWS HAMSTER  pot aparea complicatii ca perforarea buzei inferioare, sau chiar imposibilitatea hranirii.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Padovan Wood Gnaws Hamster de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Padovan Wood Gnaws Hamster sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.