Padovan Aqua Pond Sticks - 10 L/1.2 Kg

de la 96,05 lei (2 magazine)
Aqua pond sticks 10L reprezinta un meniu complet sub forma de sticksuri bogate in proteine, ideal pentru pesti ornamentali tinuti in lacuri naturale sau artificiale sau in bazine exterioare. Este un meniu complet sub forma de sticks-uri bogate in proteine, ideal pentru pesti ornamentali tinuti in lacuri naturale sau artificiale sau in bazine exterioare. Granulele sunt special create pentru a pluti fara a se inmuia si scufunda si fara a fi luate de vant. Pestii se hranesc de 1-2 ...

Descriere


Padovan Aqua Pond Sticks - 10 L/1.2 Kg

Aqua pond sticks 10L reprezinta un meniu complet sub forma de sticksuri bogate in proteine, ideal pentru pesti ornamentali tinuti in lacuri naturale sau artificiale sau in bazine exterioare.
Este un meniu complet sub forma de sticks-uri bogate in proteine, ideal pentru pesti ornamentali tinuti in lacuri naturale sau artificiale sau in bazine exterioare. Granulele sunt special create pentru a pluti fara a se inmuia si scufunda si fara a fi luate de vant.

Pestii se hranesc de 1-2 ori pe zi cu portii mici pentru a fi consumate imediat.

Sticksurile sunt special create pentru a pluti fara a se inmuia sau scufunda si fara a fi luate de vant.

Hrana artificiala la pestii de acvariu:

Este cel mai convenabil tip de hrana pentru acvarist deoarece este usor de administrat si de pastrat. Hrana uscata contine de regula faina de peste, ou, vitamine si alge insa in functie de firma producatoare si de destinatia hranei concentratiile pot varia. Faina de peste asigura un continut proteic si mineral mare, necesar dezvoltarii pestilor dar sunt adaugate si vitamine, insa este bine ca concentratia de glucide si de lipide sa fie cat mai mica.

Hrana artificiala poate avea forme diferite, cele mai utilizate sunt granulele si fulgii. Granulele sunt de diferite marimi si trebuiesc alese in concordanta cu dimensiunile pestilor din acvariu. De asemenea exista granule cu densitate mare ce se scufunda, acestea sunt destinate pestilor ce populeaza partea inferioara a coloanei de apa (Corydoras, Hoplosternum thoracatum etc. ) sau cu densitate mica ce vor pluti la suprafata apei, destinate pestilor ce populeaza straturile superioare ale coloanei de apa (exp: gurami, guppy, xipho). Fulgii sunt destinati pestilor de talie mica sau a puilor deoarece au un continut echilibrat de elemente.

Prin variatia continutului, hrana artificiala poate fi administrata pestilor adulti, a puilor sau chiar a alevinilor, pestilor fitofagi, omnivori sau carnivori, acoperind astfel o plaja larga se specii si categorii de varsta. Exista insa specii care sunt mai pretentioase la hrana si nu vor accepta hrana artificiala. Acestia trebuiesc hraniti cu hrana vie sau congelata, insa orice specie de peste trebuie sa aiba o dieta cat mai variata si se recomanda sa nu fie hraniti doar cu hrana uscata, oferinduli-se cel putin de doua-trei ori pe saptamana si hrana proaspata sau congelata.

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Padovan Aqua Pond Sticks - 10 L/1.2 Kg de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Padovan Aqua Pond Sticks - 10 L/1.2 Kg sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.