NOW Super Enzymes 90 Tabs.

89,90 lei (1 magazin)
NOW ® Super Enzime este un amestec complet de enzime care sprijină digestia sanatoasa. Formulat cu Bromelaina, Ox Bile, Pancreatină și Papaina, Super Enzyme ajută la optimizarea defalcarii grasimilor, carbohidratilor si proteinelor​ Bromelaina este de obicei extrasa din ananas si este capabila sa digere proteinele​. Cercetatorii privesc bromelaina ca un tratament pentru diverse conditii, cum ar fi artrita reumatoida si infectiile urinare. Pancreatina sunt enzime c ...

Descriere


NOW Super Enzymes 90 Tabs.

NOW ® Super Enzime este un amestec complet de enzime care sprijină digestia sanatoasa. Formulat cu Bromelaina, Ox Bile, Pancreatină și Papaina, Super Enzyme ajută la optimizarea defalcarii grasimilor, carbohidratilor si proteinelor​
Bromelaina este de obicei extrasa din ananas si este capabila sa digere proteinele​. Cercetatorii privesc bromelaina ca un tratament pentru diverse conditii, cum ar fi artrita reumatoida si infectiile urinare.
Pancreatina sunt enzime care joaca un rol important in digestia alimentelor. Ea intervine in absorbtia grasimilor, carbohidratilor si proteinelor.
Fructul de papaya este recomandat in prevenirea aterosclerozei si a diabetului. Continutul bogat in vitamina C, A si E previne oxidarea colesterolului. De asemenea, si fibrele din papaya au rolul de a reduce colesterolul "rau". Acidul folic ajuta la convertirea substantei numita homocisteina, care in alte conditii poate sa distruga peretii vaselor de sange si la un nivel foarte ridicat poate favoriza un atac de inima.



Beneficii:

  • Ajuta la defalcarea grasimilor, carbohidratilor si proteinelor din organism
  • Ajuta la digestia normala a alimentelor






MOD DE ADMINISTRARE: Luati 1 tableta cu fiecare masa.
ATENTIE:
Nu depășiți doza recomandată.
Produsul nu este recomandat minorilor.
Acesta este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat.
Dacă sunteți gravidă sau alaptati consultati medicul inainte de a lua acest produs.
Acest produs nu intentioneaza sa ofere vreun diagnostic, sa vindece sau sa previna vreo boala.




Digestie sanatoasa cu NOW ® Super Enzime - comanda si tu!

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul NOW Super Enzymes 90 Tabs. de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru NOW Super Enzymes 90 Tabs. sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.