Nikon AF-P DX NIKKOR 18-55mm f/3.5-5.6G VR Negru JAA826DA

Obiectiv Nikon AF-P DX NIKKOR 18-55mm f/3.5-5.6G VR Negru Având un interval de zoom de la unghi larg până la normal şi o construcţie compactă, acesta este un obiectiv excelent pentru orice împrejurare. Veţi fi întotdeauna pregătit să abordaţi o mulţime de subiecte, de la imagini citadine şi peisaje, până la evenimente sportive de familie şi filme HD pline de acţiune. Indiferent de subiect, sistemul de reducere a vibraţiilor de la Nikon p ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Nikon AF-P DX NIKKOR 18-55mm f/3.5-5.6G VR Negru JAA826DA

Obiectiv Nikon AF-P DX NIKKOR 18-55mm f/3.5-5.6G VR Negru

Având un interval de zoom de la unghi larg până la normal şi o construcţie compactă, acesta este un obiectiv excelent pentru orice împrejurare. Veţi fi întotdeauna pregătit să abordaţi o mulţime de subiecte, de la imagini citadine şi peisaje, până la evenimente sportive de familie şi filme HD pline de acţiune. Indiferent de subiect, sistemul de reducere a vibraţiilor de la Nikon păstrează claritatea imaginilor, chiar şi în condiţii de iluminare scăzută. Designul eficientizat asigură forma compactă a obiectivului şi confortul în timpul transportului zilnic.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Nikon AF-P DX NIKKOR 18-55mm f/3.5-5.6G VR Negru JAA826DA de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Nikon AF-P DX NIKKOR 18-55mm f/3.5-5.6G VR Negru JAA826DA sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.