Miniland Set de 4 puzzle Anotimpurile anului

99,88 lei (1 magazin)
Setul are 4 puzzle-uri rezistente din plastic si 4 tavite cu rame colorate pentru potrivirea puzzle-urilor. Puzzle-urile au fiecare cate 25 de piese. Este un joc foarte util pentru uz individual sau pentru utilizarea in colectivitati - crese, gradinite, scoli, activitati after-school, locuri de joaca, sali de asteptare. Setul poate fi utilizat simultan de 4 copii. Dimensiuni placa: 26 x 26 cm, dimensiuni puzzle: 21 x 21 cm, dimensiuni piesa: 5 x 5 cm. Piesele s ...

Descriere


Miniland Set de 4 puzzle Anotimpurile anului

Setul are 4 puzzle-uri rezistente din plastic si 4 tavite cu rame colorate pentru potrivirea puzzle-urilor. Puzzle-urile au fiecare cate 25 de piese.


Este un joc foarte util pentru uz individual sau pentru utilizarea in colectivitati - crese, gradinite, scoli, activitati after-school, locuri de joaca, sali de asteptare.

Setul poate fi utilizat simultan de 4 copii.


Dimensiuni placa: 26 x 26 cm, dimensiuni puzzle: 21 x 21 cm, dimensiuni piesa: 5 x 5 cm.

Piesele sunt din plastic gros, durabil, rezistent si flexibil, lavabil si igienic.

Recomandare: 3-6 ani.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Miniland Set de 4 puzzle Anotimpurile anului de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Miniland Set de 4 puzzle Anotimpurile anului sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.