Microsoft All-in-One Media Keyboard (N9Z-00022)

de la 121.30 lei (39 magazine)
Relaxaţi-vă şi realizaţi mai multe All-in-One Media Keyboard este dispozitivul perfect pentru camera de zi sau biroul dvs. de acasă. Acesta prezintă o tastatură completă şi un trackpad cu atingeri multiple integrat, care vă permit să atingeţi, să glisaţi, să trageţi şi faceţi zoom şi faceţi clic cu uşurinţă. Dispozitivul prezintă taste media pentru acces ...

Descriere


Microsoft All-in-One Media Keyboard (N9Z-00022)

Relaxaţi-vă şi realizaţi mai multe

All-in-One Media Keyboard este dispozitivul perfect pentru camera de zi sau biroul dvs. de acasă. Acesta prezintă o tastatură completă şi un trackpad cu atingeri multiple integrat, care vă permit să atingeţi, să glisaţi, să trageţi şi faceţi zoom şi faceţi clic cu uşurinţă. Dispozitivul prezintă taste media pentru acces rapid care vă aduc la îndemână webul şi muzica, fotografiile şi filmele preferate. În plus, tastatura are un design robust, pentru a nu vă mai face griji în privinţa lovirilor, căderilor sau vărsărilor de lichide inerente din viaţa de zi cu zi. All-in-One Media Keyboard este tot ce aveţi nevoie pentru tastare confortabilă şi navigare fără efort.

Trackpad cu atingeri multiple integrat

Trackpadul cu atingeri multiple integrat permite navigarea simplă cu ajutorul suportului pentru gesturi pentru a vă îmbunătăţi experienţa Windows. Atingeţi, glisaţi, trageţi, faceţi zoom şi faceţi clic cu uşurinţă.

Taste media pentru acces rapid particularizabile

Tastele media particularizabile asigură accesul confortabil la muzica, fotografiile şi videoclipurile dvs.

Acces simplu la comenzile de volum

Comenzi de volum simplu de accesat şi de utilizat pentru îmbunătăţirea experienţei dvs. media

Design robust, rezistent la vărsarea accidentală de lichide

Este proiectată să reziste dacă vă aşezaţi pe ea din greşeală sau dacă o scăpaţi întâmplător de la înălţime. Rezistentă la vărsarea accidentală de lichide.

Conectivitate wireless (USB)

Vă puteţi mişca liber prin cameră cu o conexiune wireless fiabilă pe o distanţă de până la 9 metri.

Funcţionează împreună cu anumite televizoare şi console de jocuri

Funcţionalitate de tastatură de bază dacă este utilizată împreună cu anumite televizoare Smart şi console de jocuri compatibile USB HID 1.


1 Consultaţi documentaţia aferentă televizorului Smart sau consolei dvs. de jocuri pentru a stabili dacă asigură compatibilitatea cu tastaturile din clasa USB HID.

Computer/Sistem de operare
Este necesar un PC ce întruneşte cerinţele şi are instalat unul dintre următoarele sisteme de operare: Windows 8.1, Windows® 8, Windows RT 8.1, Windows RT 8, Windows 7.
Hard disk
150 MB

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Microsoft All-in-One Media Keyboard (N9Z-00022) de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Microsoft All-in-One Media Keyboard (N9Z-00022) sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.