Michelin ALPIN 5 215/55R17 98V XL

Anvelopa Alpin A5 fabricata de Michelin beneficiaza de o ameliorare a cauciucului din componenta acesteia si o reproiectare a structura benzii de rulare pentru a garanta aderenta optima in toate tipurile de conditii de iarna, carosabil acoperit cu zapada sau inghetat, respectiv carosabil uscat sau umed. Banda de rulare a anvelopei prezinta un profil in V, care imbunatateste manevrabilitatea pe zapada si disperseaza apa mult mai eficient. Anvelopa Alpin 5 are mai multe canale decat Alp ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Michelin ALPIN 5 215/55R17 98V XL

Anvelopa Alpin A5 fabricata de Michelin beneficiaza de o ameliorare a cauciucului din componenta acesteia si o reproiectare a structura benzii de rulare pentru a garanta aderenta optima in toate tipurile de conditii de iarna, carosabil acoperit cu zapada sau inghetat, respectiv carosabil uscat sau umed. Banda de rulare a anvelopei prezinta un profil in V, care imbunatateste manevrabilitatea pe zapada si disperseaza apa mult mai eficient. Anvelopa Alpin 5 are mai multe canale decat Alpin 4 fapt care imbunatateste cu 17% aderenta pe zapada. Cauciucul din componenta anvelopei este bazat pe extracte naturale din ulei de floarea soarelui fapt care ii permite sa foloseasca o cantitate mai mare de siliciu, fiind mai flexibil si mai aderent chiar si in conditii de temperatura extrem de scazuta. Anvelope de iarna inscriptionate cu marcajul M+S in conformitate cu Directiva 92/23/CE a Consiliului din data de 31 martie 1992 privind pneurile autovehiculelor si ale remorcilor acestora.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Michelin ALPIN 5 215/55R17 98V XL de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Michelin ALPIN 5 215/55R17 98V XL sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.