Mayam Ulei esențial de fenicul dulce 10ml

20,50 lei (1 magazin)
INGREDIENTE: foeniculum vulgare dulce seed oil Feniculul face parte din familia umbreliferelor. Este nativ în Asia unde creşte spontan şi fiind aclimatizat se cultivă azi şi în zonele temperate. Seamănă cu mărarul, anasonul şi chimenul.Utilizarea uleiului esenţial de fenicul dar şi a extractelor sau a plantei sub formă de condiment se face din timpuri străvechi. Feniculul este folosit în bucătării tradiţionale din Iran, China, Sri Lanka sau India.Conţine (conform A ...

Descriere


Mayam Ulei esențial de fenicul dulce 10ml

INGREDIENTE: foeniculum vulgare dulce seed oil Feniculul face parte din familia umbreliferelor. Este nativ în Asia unde creşte spontan şi fiind aclimatizat se cultivă azi şi în zonele temperate. Seamănă cu mărarul, anasonul şi chimenul.Utilizarea uleiului esenţial de fenicul dar şi a extractelor sau a plantei sub formă de condiment se face din timpuri străvechi. Feniculul este folosit în bucătării tradiţionale din Iran, China, Sri Lanka sau India.Conţine (conform Amendamentului 7 al Directivei Europene referitor la produsele cosmetice 2003/15/CE): niciun element alergenMetoda de obţinere: prin distilarea în aburi a seminţelorPrezentare: lichid clar galben spre incolor, vâscozitate redusăZona geografică de provenienţă a plantei: SpaniaDescriere olfactivă: miros proaspăt, dulceag, agreabil, similar cu anasonulComponenţi principali: anethol, estragol, alpha-pinene, alpha-phellandrene, fenchone, myrcene Proprietăţi-purifiant, echilibrant cutanat-drenant-tonic general-emenagog, galactogen-estrogenic-stimulent al apetituluiRecomandări pentru uz extern - cosmetică și aromaterapie-celulită, retenţii de apă-ten gras, exces de sebum-edeme, pungi sub ochi-tuse spastică-aromaterapie în caz de indigestie-gingivită, halenă-adjuvant extern în menopauză, amenoreeUtilizare-dozaj uzual recomandat 0,5-2%-2-5% în bază vegetală pentru masaje drenante-creme şi unguente anticelulitice-preparate pentru remodelare corporală, slăbire-în compoziţii pentru eliminarea retenţiei de apă-preparate pentru îngrijirea tenului gras, congestionat-serumuri, creme pentru zona ochilor-diluat 1/4 cu ulei vegetal, aplicat pe gingii prin masaj în caz de inflamaţii sau halenă-pastă de dinţi-masaje pe cutia toracică sau abdomen, diluat într-un ulei vegetal pentru tuse spastică-masaj abdominal în caz de amenoree, tulburări menstruale-sub formă de inhalaţii pentru indigestie sau sporirea apetituluidifuzat în aer pentru ameliorarea stărilor de aerofagie, colită spasmodică, digestie lentă Păstrare:închis ermetic, în loc uscat, ferit de căldură și luminăDate de siguranţă: ca regulă generală se recomandă un test prealabil utilizării preparatelor ce conţin uleiuri esenţiale, în pliul cotului cu cel puţin 24 de ore înainte de aplicare, în special pentru uleiurile esenţiale încă neutilizateAtentie! -a se evita utilizarea de către persoanele cu patologii estrogeno-dependente, fibrom uterin-nu este recomandat în sarcină-a nu se lăsa la îndemâna copiilor-uz extern!

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Mayam Ulei esențial de fenicul dulce 10ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Mayam Ulei esențial de fenicul dulce 10ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.