MAKITA UC4020A

Constructie si design pentru lucru cat mai comod. Schimbarea fara unelte a lantului. Aranjare perfecta a manerelor ce confera o manevrabilitate marita la taieri orizontale. Maner antialunecare cu perna de cauciuc incorporata. Ungere automata a lantului. Lama metalica pentru o ghidare de precizie a fierastraului. Fereastra larga a rezervorului de ulei, permite controlul constant al nivelului uleiului. Cu frana de lant Safety-matic. ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


MAKITA UC4020A

Constructie si design pentru lucru cat mai comod. Schimbarea fara unelte a lantului. Aranjare perfecta a manerelor ce confera o manevrabilitate marita la taieri orizontale. Maner antialunecare cu perna de cauciuc incorporata. Ungere automata a lantului. Lama metalica pentru o ghidare de precizie a fierastraului. Fereastra larga a rezervorului de ulei, permite controlul constant al nivelului uleiului. Cu frana de lant Safety-matic.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul MAKITA UC4020A de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru MAKITA UC4020A sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.