Lifegear Banda de alergare electrica 97530

1 844.00 lei
(1 magazin)
Banda de alergare Life Gear WalkFIT are un aspect deosebit, fiind prevăzut cu un motor puternic, de 2 cai putere, precum cu o suprafață de alergare caracteristica benzilor de alergare pentru domiciliu, cu lățime de 40 cm, o achiziție ideală pentru cei care sunt începători în alergare. Este ușor de utilizat și datorită formei sale multilaterale, banda de alergare Life Gear poate fi partenerul ideal pentru un antrenament la domiciliu, în fiecare zi.Banda de alergare Life Ge ...

Descriere - Lifegear Banda de alergare electrica 97530


Banda de alergare Life Gear WalkFIT are un aspect deosebit, fiind prevăzut cu un motor puternic, de 2 cai putere, precum cu o suprafață de alergare caracteristica benzilor de alergare pentru domiciliu, cu lățime de 40 cm, o achiziție ideală pentru cei care sunt începători în alergare. Este ușor de utilizat și datorită formei sale multilaterale, banda de alergare Life Gear poate fi partenerul ideal pentru un antrenament la domiciliu, în fiecare zi.

Banda de alergare Life Gear Walkfit atenuează vibrațiile și loviturile, nu afectează articulațiile și mărește senzația de confort în timpul alergării. Datorită cadrului său rabatabil și necesității reduse de depozitare, performanța deosebită oferită de Life Gear poate fi atinsă chiar și de către dumneavoastră, la propriul domiciliu.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Lifegear Banda de alergare electrica 97530 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Lifegear Banda de alergare electrica 97530 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.