KHW Sanie Snow Tiger Comfort

Sanie Snow Comfort cu spatar si centuri de siguranta pentru copii 2-4 ani.CaracteristiciCentura de siguranta.Sanie din material plastic si cadru de metal, rezistent pana la -20C. Sezutul dotat cu material anti-alunecare - asigura copilul sa nu alunece de pe saniuta. Dispune de un cordon care va ofera posibilitatea de a trage saniuta din fata. Lame din otel inoxidabil ce asigura o buna alunecare pe zapada.Optional se poate achizitiona separat un maner pentru a putea impinge sania.Greuta ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


KHW Sanie Snow Tiger Comfort

Sanie Snow Comfort cu spatar si centuri de siguranta pentru copii 2-4 ani.CaracteristiciCentura de siguranta.Sanie din material plastic si cadru de metal, rezistent pana la -20C. Sezutul dotat cu material anti-alunecare - asigura copilul sa nu alunece de pe saniuta. Dispune de un cordon care va ofera posibilitatea de a trage saniuta din fata. Lame din otel inoxidabil ce asigura o buna alunecare pe zapada.Optional se poate achizitiona separat un maner pentru a putea impinge sania.Greutate maxima admisa 60 kg.Greutatea saniutei 3.5 kgDimensiuni 104 x 47 x 54 cmRecomandat pentru copii cu varsta 2-4 ani.Model sanie - pentru 1 singura persoana.Verificat GS CE . Produsele marca KHW au certificatul TUV ISO 9001.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul KHW Sanie Snow Tiger Comfort de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru KHW Sanie Snow Tiger Comfort sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.