inSPORTline Mini stepper Jungy 9100IN

de la 295,00 lei (5 magazine)
Stepper mini inSPORTline Jungy este unul dintre echipamentele de bază cu utilizare casnică pentru consolidarea coapselor interioare și exterioare. Stepper mini inSPORTline Jungy înlocuiește cu succes exercițiile la scări, mișcarea fiind mult mai blandă cu articulațiile. Tehnologia de amortizare hidraulică asigură un antrenament confortabil. Utilizarea unui Stepper mini inSPORTline Jungy va crește rezistența de fitness. Folosirea regulată a aparatului favorizează pierder ...

Descriere


inSPORTline Mini stepper Jungy 9100IN

Stepper mini inSPORTline Jungy este unul dintre echipamentele de bază cu utilizare casnică pentru consolidarea coapselor interioare și exterioare. Stepper mini inSPORTline Jungy înlocuiește cu succes exercițiile la scări, mișcarea fiind mult mai blandă cu articulațiile. Tehnologia de amortizare hidraulică asigură un antrenament confortabil. Utilizarea unui Stepper mini inSPORTline Jungy va crește rezistența de fitness. Folosirea regulată a aparatului favorizează pierderea în greutate și întărește inima și plămani.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul inSPORTline Mini stepper Jungy 9100IN de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru inSPORTline Mini stepper Jungy 9100IN sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.