Hofigal Neuromion 60cpr

de la 11,40 lei (3 magazine)
Hof Neuromion 60cpr - HOFIGAL Compozitie Pulberi din pericarp de ardei  (Capsicii fructus pericarpium) , palee de orez  (Oryza sativa paleae) , tarate de grau  (Triticum aestivum paleae) , pericarp de seminte de floarea soarelui  (Helianthi semen pericarpium) , fructe de maces  (Cynosbathi fructus)  si excipienti. Forma de prezentare Continand 6 blistere (10 comprimate/ blister). Actiune HOF-Neuromion - supliment alimentar cu actiune benefica in polineuropatia diabetica peri ...

Descriere


Hofigal Neuromion 60cpr

Hof Neuromion 60cpr - HOFIGAL Compozitie

Pulberi din pericarp de ardei (Capsicii fructus pericarpium), palee de orez (Oryza sativa paleae), tarate de grau (Triticum aestivum paleae), pericarp de seminte de floarea soarelui (Helianthi semen pericarpium), fructe de maces (Cynosbathi fructus) si excipienti.

Forma de prezentare

Continand 6 blistere (10 comprimate/ blister).

Actiune

HOF-Neuromion - supliment alimentar cu actiune benefica in polineuropatia diabetica periferica, somatica si vegetativa si alte tipuri de neuropatii.

Recomandari

Are efecte favorabile in nevroze, in procesele de ateroscleroza cerebrala precoce si in recuperarile neuromotorii.

Asociat tratamentului specific de echilibrare metabolica se recomanda in diabetul zaharat de tip II (insulino-independent) cu sau fara exces ponderal; pentru actiunea sa preponderent periferica, produsul poate fi asociat insulino-terapiei in diabetul zaharat de tip I (insulino-dependent), inducand o mai buna echilibrare a bolii concomitent cu medicatia hipoglicemianta (in aceste cazuri insulino-terapia si medicatia orala hipoglicemianta nu va fi intrerupta).

  • Produsul NU contine lactoza!
  • Termen de valabilitate: 2 ani.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Hofigal Neuromion 60cpr de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Hofigal Neuromion 60cpr sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.