Hofigal Muguri de mesteacãn alb (Betula verrucosa)

17,52 lei (1 magazin)
Compoziþie: o dozã de 1,5 ml conþine extract glicerohidroalcoolic diluat 1 DH din muguri proaspeþi de mesteacãn alb. Acþiune: stimulator al sistemului reticulo-endotelial, al macrofagelor, al celulelor Kupffer, al celulelor splenice, al celulelor pancreatice ºi osteoblastelor, antiinflamatorie. Recomandãri: - inflamaþii ale mucoaselor (rinite acute, rinite alergice, rinofaringite recidivante), carenþe minerale, rahitism, t ...

Descriere


Hofigal Muguri de mesteacãn alb (Betula verrucosa)

Compoziþie: o dozã de 1,5 ml conþine extract glicerohidroalcoolic diluat 1 DH din muguri proaspeþi de mesteacãn alb. Acþiune: stimulator al sistemului reticulo-endotelial, al macrofagelor, al celulelor Kupffer, al celulelor splenice, al celulelor pancreatice ºi osteoblastelor, antiinflamatorie. Recomandãri: - inflamaþii ale mucoaselor (rinite acute, rinite alergice, rinofaringite recidivante), carenþe minerale, rahitism, tulburãri de creºtere, osteomielite ºi osteocondrite, osteoartrite, carii dentare, mastopatie fibrochisticã ºi adenopatii. Contraindicaþii: nu au fost semnalate pânã acum. Precauþii: în sarcinã ºi perioada de alãptare (la indicaþiile medicului). Mod de administrare: 1 dozã de 1,5 ml de 2 -3 ori pe zi, diluatã în puþinã apã, cu 15 minute înainte de mesele principale. Preparatul diluat se soarbe lent ºi se þine cât mai mult în gurã pentru favorizarea absorbþiei prin mucoasa bucalã. Se poate asocia cu alte extracte glicerohidroalcoolice în funcþie de boalã, durata bolii, vârstã, etc. La indicaþiile medicului se pot schimba asocierile. Formã de prezentare: cutie din carton conþinând 30 bucãþi doze de 1,5 ml extract glicerohidroalcoolic ºi recomandãri de utiizare. Condiþii de pãstrare: A se pãstra la temperatura camerei (15 - 25°C), ferit de umiditate ºi luminã, în ambalajul original ! A nu se depãºi doza zilnicã recomandatã! A se citi recomandãrile înainte de utilizare! A nu se utiliza dupã data de expirare înscrisã pe ambalaj ! A nu se lãsa la îndemâna copiilor! Termen de valabilitate: 5 ani.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Hofigal Muguri de mesteacãn alb (Betula verrucosa) de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Hofigal Muguri de mesteacãn alb (Betula verrucosa) sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.