Herbavit Ulei Esential De Geranium 10 ml

20,50 lei (1 magazin)
Ulei Esential de Geranium 10 ml HerbavitUlei esential de Geranium- 10 ml - 100 % pur fara adaos.INGREDIENTE: ulei esential de geranium (Aetheroleum geranii) Mod de utilizare:Masaj: 4-6 picaturi de ulei esential incorporat intr-un ulei vegetal.Baie:5-10 picaturi in apa de baie.Aromaterapie: 3-5 picaturi amestecat cu apa.A nu se utiliza nediluat!A nu se lasa la indemana copiilor!A se evita contactul cu ochii!Nerecomandat femeilor gravide, mamelor care alapteaza, persoanelor alergi ...

Descriere


Herbavit Ulei Esential De Geranium 10 ml

Ulei Esential de Geranium 10 ml HerbavitUlei esential de Geranium- 10 ml - 100 % pur fara adaos.INGREDIENTE: ulei esential de geranium (Aetheroleum geranii) Mod de utilizare:Masaj: 4-6 picaturi de ulei esential incorporat intr-un ulei vegetal.Baie:5-10 picaturi in apa de baie.Aromaterapie: 3-5 picaturi amestecat cu apa.A nu se utiliza nediluat!A nu se lasa la indemana copiilor!A se evita contactul cu ochii!Nerecomandat femeilor gravide, mamelor care alapteaza, persoanelor alergice la acest produs.Unele uleiuri pot provoca reactii alergice la persoanele sensibile, de aceea este necesara testarea sensibilitatiiNumai pentru uz extern!

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Herbavit Ulei Esential De Geranium 10 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Herbavit Ulei Esential De Geranium 10 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.