Hausberg Fier de calcat cu talpa ceramica HB 7805A

95,00 lei (1 magazin)
Fier de calcat cu talpa ceramica Hausberg HB 7805A         Va oferim fierul de calcat cu talpa ceramica Hausberg HB 7805A  ideal pentru toate gospodinele.      Cu fierul de calcat  Hausberg 7805A  puteti calca orice tip de material datorita functiei multiple  de calcare uscata cu care aparatul este dotat, cu abur si a sprayului cu apa.      Datorita indicatorului luminos al fierul ...

Descriere


Hausberg Fier de calcat cu talpa ceramica HB 7805A

Fier de calcat cu talpa ceramica Hausberg HB 7805A

 

 

 

 

Va oferim fierul de calcat cu talpa ceramica Hausberg HB 7805A  ideal pentru toate gospodinele.   

 

Cu fierul de calcat  Hausberg 7805A  puteti calca orice tip de material datorita functiei multiple  de calcare uscata cu care aparatul este dotat, cu abur si a sprayului cu apa.   

 

Datorita indicatorului luminos al fierului de calcat, cu aburi si talpa ceramica  HB 7805A , veti sti cand aparatul este pregatit pentru functionare.   

 

Talpa fierului de calcat  HB 7805A este realizata din ceramica de cea mai buna calitate, astfel caldura se va distribui uniform, iar hainele dumneavoastra nu se vor arde.   

 

Aparatul de calcat Hausberg 7805A este practic, usor de manevrat, de intretinut si de depozitat datorita dimensiunilor sale medii.

 

 

 

 

Caracteristici:

- Putere 2200W
- Talpa ceramica
- Talpa bidirectionala  
- Abur super pe verticala 25g/min
- Jet de abur 12 g/min
- Functie spray
- Functie auto curatare
- Reglare temperatura
- Rezervor apa 165 ml
- Vapor reglabil
- LED veghe

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Hausberg Fier de calcat cu talpa ceramica HB 7805A de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Hausberg Fier de calcat cu talpa ceramica HB 7805A sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.