Hankook Vantra LT RA18 205/70R15C 106/104R

Anvelope de vara cu un raport optim calitate-pret, garantat de exigentele binecunoscutului producator Hankook. Aceste anvelope sunt fabricate dintr-un cauciuc special conceput pentru a garanta anvelopelor performante ridicate in sezonul cald. Banda de rulare a acestor anvelope prezinta un profil special conceput pentru o aderenta optima pe timp de vara si in acelasi timp anvelopa asigura o rezistenta sporita la uzura, si astfel o mai buna longevitate de utilizare in conditii de tempera ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Hankook Vantra LT RA18 205/70R15C 106/104R

Anvelope de vara cu un raport optim calitate-pret, garantat de exigentele binecunoscutului producator Hankook. Aceste anvelope sunt fabricate dintr-un cauciuc special conceput pentru a garanta anvelopelor performante ridicate in sezonul cald. Banda de rulare a acestor anvelope prezinta un profil special conceput pentru o aderenta optima pe timp de vara si in acelasi timp anvelopa asigura o rezistenta sporita la uzura, si astfel o mai buna longevitate de utilizare in conditii de temperaturi ridicate. Aceste anvelope de vara sunt fabricate conform standardelor europene de calitate si sunt etichetate conform legislatiei in vigoare.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Hankook Vantra LT RA18 205/70R15C 106/104R de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Hankook Vantra LT RA18 205/70R15C 106/104R sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.