Goodyear ULTRAGRIP 8 PERFORMANCE 185/65 R15 88T

UltraGrip 8 Performance sunt anvelope de iarna foarte performante, care garanteaza un comportament excelent al masinii pe timpul sezonului rece. Prin intermediul celor 3 tipuri diferite de lamele ale benzii de rulare, anvelopa de iarna manifesta o aderenta foarte buna pe drumuri alunecoase atat la tractiune cat si la franare. Nervura centrala a anvelopei, in forma de fierastrau functioneaza ca un plug de zapada pentru a asigura un nivel ridicat de siguranta. Compusul special de silici ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Goodyear ULTRAGRIP 8 PERFORMANCE 185/65 R15 88T

UltraGrip 8 Performance sunt anvelope de iarna foarte performante, care garanteaza un comportament excelent al masinii pe timpul sezonului rece. Prin intermediul celor 3 tipuri diferite de lamele ale benzii de rulare, anvelopa de iarna manifesta o aderenta foarte buna pe drumuri alunecoase atat la tractiune cat si la franare. Nervura centrala a anvelopei, in forma de fierastrau functioneaza ca un plug de zapada pentru a asigura un nivel ridicat de siguranta. Compusul special de siliciu din structura benzii de rulare asigura un comportament foarte bun al anvelopei in conditii de temperatura scazuta. Canelurile hidrodinamice special proiectate asigura eliminarea rapida a apei de pe suprafata de rulare a anvelopei, lucru care reduce simtitor riscul de acvaplanare si permite mentinerea controlului pe ploaia sau lapovita. Anvelope de iarna inscriptionate cu marcajul M+S in conformitate cu Directiva 92/23/CE a Consiliului din data de 31 martie 1992 privind pneurile (anvelopele) autovehiculelor si ale remorcilor acestora.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Goodyear ULTRAGRIP 8 PERFORMANCE 185/65 R15 88T de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Goodyear ULTRAGRIP 8 PERFORMANCE 185/65 R15 88T sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.