Globo Crosa de golf metalica

17,00 lei (1 magazin)
Produsele Globo sunt 100 distractive dar si 100 sigure. nbsp; In cadrul produselor Globo se pot gasi jocuri si jucarii de o gama foarte variata, astfel incat acestea satisfac nevoile oricarei varste, in portofoliu avand jucarii incepand cu 0 luni pana la 99 ani. Jucariile Globo sunt proiectate de o echipa de experti din diferite domenii pentru a elimina posibile riscuri asociate cu utilizarea acesteia, iar varsta recomandata este corect stabilita de o echipa de psihologi speciali ...

Descriere


Globo Crosa de golf metalica

Produsele Globo sunt 100 distractive dar si 100 sigure. nbsp; In cadrul produselor Globo se pot gasi jocuri si jucarii de o gama foarte variata, astfel incat acestea satisfac nevoile oricarei varste, in portofoliu avand jucarii incepand cu 0 luni pana la 99 ani. Jucariile Globo sunt proiectate de o echipa de experti din diferite domenii pentru a elimina posibile riscuri asociate cu utilizarea acesteia, iar varsta recomandata este corect stabilita de o echipa de psihologi specializati. Crosa de golf metalica, 3 modele, cu 4 mingi incluse.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Globo Crosa de golf metalica de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Globo Crosa de golf metalica sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.