Gillette Rezerva aparat de ras Mach3 Turbo 4 buc

54,40 lei (1 magazin)
4 rezerve lame pentru Gillette Mach3 Turbo razor. Cutie cu 5 cartuse rezerva pentru Gillette Mach3 Turbo razor. Multumita acestei tehnologii avansate, cu trei lame, este mai putin nevoie sa te barbieresti din nou, deci apar mai putine iritatii. Linia indicatoare dispare treptat, pentru a semnala momentul cand lama trebuie inlocuita. Pentru un efect maxim, folositi impreuna cu Gillette Series gel si aftershave. ...

Descriere


Gillette Rezerva aparat de ras Mach3 Turbo 4 buc

4 rezerve lame pentru Gillette Mach3 Turbo razor. Cutie cu 5 cartuse rezerva pentru Gillette Mach3 Turbo razor. Multumita acestei tehnologii avansate, cu trei lame, este mai putin nevoie sa te barbieresti din nou, deci apar mai putine iritatii. Linia indicatoare dispare treptat, pentru a semnala momentul cand lama trebuie inlocuita. Pentru un efect maxim, folositi impreuna cu Gillette Series gel si aftershave.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Gillette Rezerva aparat de ras Mach3 Turbo 4 buc de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Gillette Rezerva aparat de ras Mach3 Turbo 4 buc sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.