Electronic Arts Darkspore (PC)

Vei folosi Spore Creature Editor pentru a-ti modifica personajul si a face schimb cu alti jucatori pentru a-ti completa arsenalul.Rolul tau este de a salva galaxia de un inamic extrem de puternic. Vei calatori in intreaga galaxie pentru a recruta luptatori cu abilitati speciale. De asemenea, vei colectiona sute de arme si armuri pentru a-ti imbunatati sansele de a elimina creaturile Darkspore.Vei avea la dispozitie un mod cooperativ cu inca 3 prieteni si unul competitiv in 8 jucători ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Electronic Arts Darkspore (PC)

Vei folosi Spore Creature Editor pentru a-ti modifica personajul si a face schimb cu alti jucatori pentru a-ti completa arsenalul.Rolul tau este de a salva galaxia de un inamic extrem de puternic. Vei calatori in intreaga galaxie pentru a recruta luptatori cu abilitati speciale. De asemenea, vei colectiona sute de arme si armuri pentru a-ti imbunatati sansele de a elimina creaturile Darkspore.Vei avea la dispozitie un mod cooperativ cu inca 3 prieteni si unul competitiv in 8 jucători.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Electronic Arts Darkspore (PC) de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Electronic Arts Darkspore (PC) sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.