Electrolux EWG 147540 W

Reglaţi durata ciclului pentru a se încadra în programul dumneavoastră, nu invers Sistemele profesionale pentru rufe de la Electrolux pot să adapteze durata pentru fiecare ciclu. Cu funcţia TimeManager® şi dumneavoastră puteţi stabili exact durata unui ciclu – şi puteţi purta ceea ce doriţi, când doriţi. Puteţi regla ciclul în funcţie de timpul pe care îl aveţi la dispoziţie. Fiţi sigur că rufele dumneavoastră vor fi gata exact atunci când doriţi. Nu ir ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Electrolux EWG 147540 W

Reglaţi durata ciclului pentru a se încadra în programul dumneavoastră, nu invers

Sistemele profesionale pentru rufe de la Electrolux pot să adapteze durata pentru fiecare ciclu. Cu funcţia TimeManager® şi dumneavoastră puteţi stabili exact durata unui ciclu – şi puteţi purta ceea ce doriţi, când doriţi. Puteţi regla ciclul în funcţie de timpul pe care îl aveţi la dispoziţie. Fiţi sigur că rufele dumneavoastră vor fi gata exact atunci când doriţi.

Nu irosiţi niciodată energia – economisiţi întotdeauna banii

Având clasificarea A+++, această maşină de spălat rufe oferă o economie extraordinară la consumul de energie. Iar acest lucru înseamnă că vă puteţi relaxa în timp ce maşina are grijă de rufele dumneavoastră. Mai mult, aceasta vă aduce o economie de bani în timp ce economiseşte energie. UE a stabilit şapte etichete privind consumul de energie, iar A+++ este cea mai bună etichetă posibilă.

Economisiţi timp şi bani spălând mai multe haine într-un singur ciclu

Această maşină de spălat rufe încastrată vă oferă o şansă în plus de a economisi timp şi bani din simplul motiv că poate face faţă unor sarcini mai mari. Aceasta are o capacitate mare de spălare. Datorită faptului că puteţi spăla mai mult la un singur ciclu, nu trebuie să o utilizaţi atât de des, câştigând mai mult timp şi reducând consumul de energie.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Electrolux EWG 147540 W de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Electrolux EWG 147540 W sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.