Electra Incuietoare electromagnetica YEM.22x

Yală electromagnetică BASIC, curent continuu, tensiune/curent 12 Vc.c./ 0,9 Ac.c., realizată din materiale speciale care nu se degradează, montare în interior si exterior pe orice tip de material (metal, aluminiu, PVC), functionează în orice conditii de mediu exterior, se livrează cu piesă blocare plonjor x = G (Gri), M (Maro) sau N (Negru) ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Electra Incuietoare electromagnetica YEM.22x

Yală electromagnetică BASIC, curent continuu, tensiune/curent 12 Vc.c./ 0,9 Ac.c., realizată din materiale speciale care nu se degradează, montare în interior si exterior pe orice tip de material (metal, aluminiu, PVC), functionează în orice conditii de mediu exterior, se livrează cu piesă blocare plonjor x = G (Gri), M (Maro) sau N (Negru)

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Electra Incuietoare electromagnetica YEM.22x de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Electra Incuietoare electromagnetica YEM.22x sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.