Ecotermal MX 60 kw

5.967,00 lei (1 magazin)
 Centrala termica electrica Ecotermal MX este o sursa de caldura moderna, ecologica proiectata pentru incalzirea centralizata a caselor de dimensiuni mici si medii si a facilitatilor de productie. Principalele avantaje ale incalzirii cu energie electrica sunt: eficacitate, randament inalt, dimensiuni reduse in concordanta cu cerintele Uniunii Europene privind depozitarea deseurilor. Centralele electrice sunt echipate cu:   1. display pe baza de cristal ...

Descriere


Ecotermal MX 60 kw

 Centrala termica electrica Ecotermal MX este o sursa de caldura moderna, ecologica proiectata pentru incalzirea centralizata a caselor de dimensiuni mici si medii si a facilitatilor de productie.
Principalele avantaje ale incalzirii cu energie electrica sunt: eficacitate, randament inalt, dimensiuni reduse in concordanta cu cerintele Uniunii Europene privind depozitarea deseurilor.

Centralele electrice sunt echipate cu:  


1. display pe baza de cristale lichide 
2. control cu releu    
3. termostat de siguranta   
4. pompa de circulatie WILLO sau GRUNDFOS
5. valva de siguranta 2,5 bar, 1/2"  
6. incalzitor electric    
     
Avantaje centrala termica electrica Ecotermal MX 60 kw:

  • Control automat
  • Design compact
  • Functionare fara zgomot
  • Randament ridicat
  • Intretinere usoara

Caracteristici tehnice centrala electrica Ecotermal MX 60 kw:

Putere maxima: 60  kw
Alimentare electrica:380 V
Dimensiuni H/L/G: 780/500/295 mm
Racord hidraulic: 1"
Randament: 99,30%

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Ecotermal MX 60 kw de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Ecotermal MX 60 kw sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.