Easy Life EasyStart 250ml PEIEA07

de la 23,90 lei (2 magazine)
EASY LIFE EASYSTART 250ml ajuta la curatarea apei si a filtrului din acvariu, datorita culturilor active de bacterii continute. Culturile din Easy Life EasyStart sporesc inmultirea bacteriilor benefice si combat actiunea bacteriilor daunatoare. Totodata, contribuie la curatarea apei de ionii de metale grele si alti poluanti chimici. Cu EasyStart, apa devine mai curata, transformandu-se intr-un mediu sanatos pentru pesti. ...

Descriere


Easy Life EasyStart 250ml PEIEA07

EASY LIFE EASYSTART 250ml ajuta la curatarea apei si a filtrului din acvariu, datorita culturilor active de bacterii continute. Culturile din Easy Life EasyStart sporesc inmultirea bacteriilor benefice si combat actiunea bacteriilor daunatoare. Totodata, contribuie la curatarea apei de ionii de metale grele si alti poluanti chimici. Cu EasyStart, apa devine mai curata, transformandu-se intr-un mediu sanatos pentru pesti.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Easy Life EasyStart 250ml PEIEA07 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Easy Life EasyStart 250ml PEIEA07 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.