Continental WINTER CONTACT TS 850-175/70R14-84-T

Model recent de anvelope de iarna conceput pentru toate turismele. ContiWinterContact TS850, comparativ cu precedentul model, beneficiaza de o mai buna aderenta pe carosabil inghetat sau inzapezit, siguranta sporita la conducerea pe carosabil ud precum si rezistenta redusa la rulare. Banda de rulare inedita prezinta un numar sporit de lamele si blocuri de cauciuc sub forma de V. avand cu 10% mai multe muchii pentru un demaraj mai bun si cu 20% in plus pentru virare in siguranta maxima ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Continental WINTER CONTACT TS 850-175/70R14-84-T

Model recent de anvelope de iarna conceput pentru toate turismele. ContiWinterContact TS850, comparativ cu precedentul model, beneficiaza de o mai buna aderenta pe carosabil inghetat sau inzapezit, siguranta sporita la conducerea pe carosabil ud precum si rezistenta redusa la rulare. Banda de rulare inedita prezinta un numar sporit de lamele si blocuri de cauciuc sub forma de V. avand cu 10% mai multe muchii pentru un demaraj mai bun si cu 20% in plus pentru virare in siguranta maxima. Profilul ContiWinterContact TS850 a fost proiectat pentru a asigura un nivel ridicat de siguranta activa, performante exceptionale pe toata durata de utilizare, o rezistenta mica la rulare si pentru a permite importante economii de cumbustibil. Anvelope de iarna inscriptionate cu marcajul `M+S` in conformitate cu Directiva 92/23/CE a Consiliului din data de 31 martie 1992 privind pneurile (anvelopele) autovehiculelor si ale remorcilor acestora.

Latime175
Inaltime70
Diametru14
Indice de sarcina84
Indice de vitezaT
AnotimpIarna

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Continental WINTER CONTACT TS 850-175/70R14-84-T de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Continental WINTER CONTACT TS 850-175/70R14-84-T sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.