Cokin X-PRO X124 Gradual Tabacco T1

186,29 lei (1 magazin)
Filtrele graduale tobacco COKIN 124/125/125L/125S/125F: Adaptat la efectele de furtuna, ele vor da o vitalitate marita subiectelor in fotografiile de estetica si reportaj. Filtrele Graduale COKIN sunt accesorii pretioase pentru toti iubitorii de fotografie, pentru ambele categorii tehnicieni sau artisti. -restabilesc balansul intre culori si reduc contrastul intre parti diferite ale aceluiasi subiect; -coloreaza cerul in functie de inspiratia dvs.- albastru, maron, fluo, mov; -ridica c ...

Descriere


Cokin X-PRO X124 Gradual Tabacco T1

Filtrele graduale tobacco COKIN 124/125/125L/125S/125F:
Adaptat la efectele de furtuna, ele vor da o vitalitate marita subiectelor in fotografiile de estetica si reportaj.
Filtrele Graduale COKIN sunt accesorii pretioase pentru toti iubitorii de fotografie, pentru ambele categorii tehnicieni sau artisti.
-restabilesc balansul intre culori si reduc contrastul intre parti diferite ale aceluiasi subiect;
-coloreaza cerul in functie de inspiratia dvs.- albastru, maron, fluo, mov;
-ridica ceata si anticipeaza apusul soarelui;
In functie de regulile generale de expunere a peisajelor, cerul ocupa 3/5 din spatiul de deasupra liniei orizontului daca este real sau imaginar. In fotografie, aceasta este interpretata de diferentele majore in luminozitatea dintre partea superioara si cea inferioara a imaginii. Filtrele graduale COKIN, prin reducerea diferentei, rebalanseaza luminozitatea dintre partea superioara si cea inferioara a imaginii. Ele pun capat neplacerilor datorate cerurilor spalacite si peisajelor subexpuse. Asa cum cerul si norii sunt schimbatori, filtrele graduale COKIN va invita sa-i imitati in propria interpretare a culorilor. Aceste caracteristici vor deveni principalii actori in dialogul cu peisajele da tara.
Deoarece cerul si norii sunt schimbatori, filtrele graduale COKIN va invita sa-i imitati in interpretarea coloristica. Aceste caracteristici secundare vor deveni principalii actori in dialogul cu peisajele de tara.
Sugestii:
Inaltimea filtrelor graduale poate fi reglata. Partea colorata a filtrului cuprinde o zona de tranzitie graduala inainte ca filtrul sa devina transparent. Verificati intotdeauna prin vizor aceasta zona. Pozitionati-o sus, de preferinta pe linia orizontului astfel incat culoarea filtrului sa nu se intrepatrunda cu peisajul. Alegeti o diafragma potrivita: diafragmele mici reduc zona de tranzitie, mai ales la obiectivele wide. Daca aparatul dumneavoastra are autofocus, tineti sustinatorul de filtru pentru a preveni rotirea filtrului in timpul focalizarii.
Pentru mai multe informatii privind filtrele Cokin puteti accesa www.cokin.fr . Deasemeni exemplificari cu utilizarea filtrelor Cokin puteti gasi si la www.geocities.com/cokinfiltersystem/index.htm

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Cokin X-PRO X124 Gradual Tabacco T1 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Cokin X-PRO X124 Gradual Tabacco T1 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.