Cobi Avion militar Guardian

159,90 lei (1 magazin)
Avion militar Guardian Cobi Jucarie constructie Avion militar Guardian. Model la scara al unui avion militar de vanatoare. Numar de piese in cutie: 250 buc. Numar de figurine in cutie: 3 soldati Combinatii infinite cu ajutorul diverselor modele disponibile. Sunt compatibile cu alte marci existente. Instructiuni de montare detaliate si cu ilustratii in fiecare cutie. Recomandat copiilor peste 5 ani. ...

Descriere


Cobi Avion militar Guardian

Avion militar Guardian Cobi Jucarie constructie Avion militar Guardian. Model la scara al unui avion militar de vanatoare. Numar de piese in cutie: 250 buc. Numar de figurine in cutie: 3 soldati Combinatii infinite cu ajutorul diverselor modele disponibile. Sunt compatibile cu alte marci existente. Instructiuni de montare detaliate si cu ilustratii in fiecare cutie. Recomandat copiilor peste 5 ani.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Cobi Avion militar Guardian de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Cobi Avion militar Guardian sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.