Ceramika Paradyz Element plinta Semir Beige

19,57 lei (1 magazin)
Element plinta Semir Beige Gama Klinker este realizata dintr-un material functional, eficient si durabil. Rezistenta la conditiile meteorologice: temperaturi ridicate si la inghet, absorbtie foarte scazuta, aderenta excelenta si usor de intretinut - acestea sunt activele care conving clientii sa utilizeze produsele Grupului Paradyż. Varietate de culori si proprietati anti alunecoase ale suprafetei creaza un sistem complet pentru utilizarea la exterior. Detalii tehnice: - dimens ...

Descriere


Ceramika Paradyz Element plinta Semir Beige

Element plinta Semir Beige


Gama Klinker este realizata dintr-un material functional, eficient si durabil.
Rezistenta la conditiile meteorologice: temperaturi ridicate si la inghet, absorbtie foarte scazuta, aderenta excelenta si usor de intretinut - acestea sunt activele care conving clientii sa utilizeze produsele Grupului Paradyż.
Varietate de culori si proprietati anti alunecoase ale suprafetei creaza un sistem complet pentru utilizarea la exterior.


Detalii tehnice:
- dimensiuni: 8.1x30x1.1 cm
- 34 buc /cutie
- pret per bucata


Seria Semir creaza numeroase oportunitati pentru finisarea exterioara a cladirilor. Ideea de produs se bazează pe incercarea de a imita aspectul si suprafata unei caramizi vechi. Klinker Semir Beige are excelente proprietati anti-alunecare.

Specificatii tehnice: Lungime: 300,Latime: 810,Grosime bruta: 110,Greutate neta /cutie: 19.38,Grosime bruta: 110

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Ceramika Paradyz Element plinta Semir Beige de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Ceramika Paradyz Element plinta Semir Beige sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.