Celmar Ceai rooibos 25 plicuri

Recomandari : Vigoare reconfortanta si catifelataRooibos este numele african al unei plante din sudul Africii, incadrata taxonomic in familia leguminoaselorDenumirea de Rooibos inseamna tufis rosu si se refera la faptul ca frunzele plantei, subtiri ca niste ace si de un verde luminos, devin rosii dupa prelucrare -Infuzia din frunzele de rooibos usor fermentate si uscate este un ceai cu un gust deosebit, catifelatInfuzia catifelata, cu usor gust de miere, contine cantitati semnificative ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Celmar Ceai rooibos 25 plicuri

Recomandari : Vigoare reconfortanta si catifelataRooibos este numele african al unei plante din sudul Africii, incadrata taxonomic in familia leguminoaselorDenumirea de Rooibos inseamna tufis rosu si se refera la faptul ca frunzele plantei, subtiri ca niste ace si de un verde luminos, devin rosii dupa prelucrare -Infuzia din frunzele de rooibos usor fermentate si uscate este un ceai cu un gust deosebit, catifelatInfuzia catifelata, cu usor gust de miere, contine cantitati semnificative de oligo- si micro-elemente, ca si de bioflavonoide cu actiune preponderent anti-oxidanta. Rooibos nu contine cafeina sau alt tip de metilxantine si are un continut redus de taninuri.Efectul revigorant si reconfortant al infuziei este rezultatul exclusiv al nutrientilor esentiali din aceasta bautura cu gust deosebit.Ingrediente: frunze uscate de Rooibos (Aspalathus lienaris)Preparare: peste 1 plic de ceai se toarna o cana de apa in clocot si se lasa acoperit 3-5 minute. Se scoate pliculetul de ceai.O cana de ceai preparat ca mai sus, indulcit dupa gust, de 2-3 ori pe zi.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Celmar Ceai rooibos 25 plicuri de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Celmar Ceai rooibos 25 plicuri sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.