Celmar Ceai perfect figura 3 20dz

O silueta perfecta se mentine si se obtine cu ajutorul unei diete permanent echilibrate si a exercitiilor fizice de durata. Ceaiul Perfect Figura 3 este o combinatie sinergica intre calitatile recunoscute ale ceaiului verde (antioxidant, depurativ si diuretic) si ale spirulinei (de echilibrare a metabolismului si de reducere a apetitului) care ajuta la controlul greutatii si ladetoxifierea organismului. Mod de preparare:Peste un pliculet de ceai se toarna o cana de apa in clocot si se ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Celmar Ceai perfect figura 3 20dz

O silueta perfecta se mentine si se obtine cu ajutorul unei diete permanent echilibrate si a exercitiilor fizice de durata. Ceaiul Perfect Figura 3 este o combinatie sinergica intre calitatile recunoscute ale ceaiului verde (antioxidant, depurativ si diuretic) si ale spirulinei (de echilibrare a metabolismului si de reducere a apetitului) care ajuta la controlul greutatii si ladetoxifierea organismului. Mod de preparare:Peste un pliculet de ceai se toarna o cana de apa in clocot si se lasa acoperit 3-5 minute. Se scoate pliculetul de ceai. Se consuma dupa racire si indulcire dupa gust. Mod de prezentare:Cutie cu 20 pliculete a 1.8g/plicContine:Spirulina si ceai verde.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Celmar Ceai perfect figura 3 20dz de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Celmar Ceai perfect figura 3 20dz sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.