Capcom Dragons Dogma Dark Arisen Pc

 Dragons Dogma Dark Arisen PC este un joc de tip role playing lansat de Capcom la data de 1/12/2016. Alaturi de inca 3 personaje vei porni intr-o calatorie periculoasa pentru a distruge un dragon misterios. Creatorii jocului au lucrat in trecut la titlurile Resident Evil 4 si Devil May Cry 4. Si de aceasta data vor crea o lume extrem de variata plina de actiune. Jocul Dragon's Dogma foloseste motorul MT Framework dezvoltat de Capcom oferind o grafica incredibil de det ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Capcom Dragons Dogma Dark Arisen Pc

 Dragons Dogma Dark Arisen PC este un joc de tip role playing lansat de Capcom la data de 1/12/2016.

Alaturi de inca 3 personaje vei porni intr-o calatorie periculoasa pentru a distruge un dragon misterios. Creatorii jocului au lucrat in trecut la titlurile Resident Evil 4 si Devil May Cry 4. Si de aceasta data vor crea o lume extrem de variata plina de actiune. Jocul Dragon's Dogma foloseste motorul MT Framework dezvoltat de Capcom oferind o grafica incredibil de detaliata alaturi de efecte de lumina vazute in Resident Evil 5 si Lost Planet 2. Vei avea de traversat o lume vie excelenta pentru explorare si lupta. Pe langa personajele NPC care au propriile voci si personalitati vei infrunta goblini grifoni si dragoni inspaimantatori.
Dragons Dogma Dark Arisen Pc

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Capcom Dragons Dogma Dark Arisen Pc de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Capcom Dragons Dogma Dark Arisen Pc sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.