Calvin Klein Escape by for Men Eau de Toilette Spray 100ml

de la 107,00 lei (2 magazine)
Escape for Men detine o aroma juvenila care surpinde dorinta barbatului de libertate, de evadare ,trecand peste banalul de zi cu zi. Creat pentru o evoca aceasta stare pe termen lung ,Escape for Men este la fel de rasunator si distins asemeni celui ce il foloseste. Acest parfum contine note energizante imbibate cu note senzuale si delicate. ...

Descriere


Calvin Klein Escape by for Men Eau de Toilette Spray 100ml

Escape for Men detine o aroma juvenila care surpinde dorinta barbatului de libertate, de evadare ,trecand peste banalul de zi cu zi. Creat pentru o evoca aceasta stare pe termen lung ,Escape for Men este la fel de rasunator si distins asemeni celui ce il foloseste. Acest parfum contine note energizante imbibate cu note senzuale si delicate.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Calvin Klein Escape by for Men Eau de Toilette Spray 100ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Calvin Klein Escape by for Men Eau de Toilette Spray 100ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.