Blizzard Battlenet Authenticator

Cu Battle.net Authenticator-ul (Autentificator Battle.net) de la Blizzard poti adauga acum un nou modul de securitate pentru contul tau de Battlenet, toate jocurile detinute de la Blizzard (World of Warcraft, Starcraft 2 si Diablo 3) cat si pentru urmatoarele titluri care vor fi lansate de catre Blizzard. Practic, pe langa campurile de Username si Password, veti avea inca un camp in plus in care veti introduce codul generat de catre acest aparat. Este un cod random, valabil doar pentr ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Blizzard Battlenet Authenticator

Cu Battle.net Authenticator-ul (Autentificator Battle.net) de la Blizzard poti adauga acum un nou modul de securitate pentru contul tau de Battlenet, toate jocurile detinute de la Blizzard (World of Warcraft, Starcraft 2 si Diablo 3) cat si pentru urmatoarele titluri care vor fi lansate de catre Blizzard.

Practic, pe langa campurile de Username si Password, veti avea inca un camp in plus in care veti introduce codul generat de catre acest aparat. Este un cod random, valabil doar pentru cateva secunde, si care nu se repeta. Deci, acum poti sta linistit. Nu o sa-ti mai sparga nimeni contul.

Iar in cazul in care vei juca Diablo 3, chiar vei avea nevoie de acest aparat, in ideea in care vei putea folosi si face bani reali in cadrul acestui joc.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Blizzard Battlenet Authenticator de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Blizzard Battlenet Authenticator sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.