BLANCO Chiuveta Granit Dalago 6 Sampanie 514194

1.300,00 lei (1 magazin)
Chiuveta bucatarie granit Blanco Dalago 6 Sampanie din material Silgranit Puradur II pentru sertar cu o latime de minimum 60 cm. Cuva mare cu scurgere integrata, linie clara, capacitate maxima. Suprafata spatioasa a bateriei pentru depozitarea dozatorului de sapun lichid sau alte obiecte. Chiuveta granit cu design modern si linii clare, elegante. Pachetul de livrare contine garnitura de scurgere cu teava din aliaj, ventil de 3 ½", sistem aqua stop. Accesorii optionale: tocato ...

Descriere


BLANCO Chiuveta Granit Dalago 6 Sampanie 514194

Chiuveta bucatarie granit Blanco Dalago 6 Sampanie din material Silgranit Puradur II pentru sertar cu o latime de minimum 60 cm. Cuva mare cu scurgere integrata, linie clara, capacitate maxima. Suprafata spatioasa a bateriei pentru depozitarea dozatorului de sapun lichid sau alte obiecte. Chiuveta granit cu design modern si linii clare, elegante. Pachetul de livrare contine garnitura de scurgere cu teava din aliaj, ventil de 3 ½", sistem aqua stop. Accesorii optionale: tocator din mesteacan masiv.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul BLANCO Chiuveta Granit Dalago 6 Sampanie 514194 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru BLANCO Chiuveta Granit Dalago 6 Sampanie 514194 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.