Biosens Suc BIO de ananas Biotta 500ml

50,99 lei (1 magazin)
The one and the only! Conţine vitamina C, vitamina E, mangan, zinc, cupru şi iod Biotta Ananas nu numai că are un gust excepţional, dar conţine şi nutrienţi ca vitamina C, vitamina E, mangan, zinc, cupru şi iod. Sucul este uşor şi reprezintă o revitalizare plăcută pentru regimuri Wellness. Sucul este 100 % natural, provenit din fructe proaspăt recoltate şi presate. Conţine pulpă şi este răcoritor şi proaspăt. Informații nutriționale 100 ml conțin în medie: ...

Descriere


Biosens Suc BIO de ananas Biotta 500ml

The one and the only! Conţine vitamina C, vitamina E, mangan, zinc, cupru şi iod

Biotta Ananas nu numai că are un gust excepţional, dar conţine şi nutrienţi ca vitamina C, vitamina E, mangan, zinc, cupru şi iod. Sucul este uşor şi reprezintă o revitalizare plăcută pentru regimuri Wellness. Sucul este 100 % natural, provenit din fructe proaspăt recoltate şi presate.

Conţine pulpă şi este răcoritor şi proaspăt.

Informații nutriționale
100 ml conțin în medie:
Calorii: 260 kj (61 kcal)
Proteine: 0.6 g
Carbohidrați: 14.7 g
Grăsimi: <0.5 g

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Biosens Suc BIO de ananas Biotta 500ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Biosens Suc BIO de ananas Biotta 500ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.